Veelgestelde vragen

Wij hanteren een minimum leeftijd van 25 jaar.

Annulering door de huurder dient altijd schriftelijk (per post of per e-mail) te geschieden. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:        

Deelbetalingen worden bij annulering niet geretourneerd. Bij annulering tot 31 dagen voor de dag van aankomst is 25% van de huursom  verschuldigd. Bij annulering vanaf zeven dagen tot op de dag van aankomst is100% van de huursom verschuldigd. Indien u binnen 24 uur na de overeengekomen datum zonder nadere kennisgeving niet bent gearriveerd, wordt dit beschouwd als een annulering en is 100% van de huursom verschuldigd. In geval van annulering onzerzijds worden eventueel al betaalde gelden gerestitueerd.

U dient van het factuurbedrag 25% van de huursom alsmede de gehele borgsom binnen 14 dagen na de factuurdatum te voldoen. Het resterende factuurbedrag van 75% dient u een maand voor de aankomstdatum te hebben voldaan.

Indien u reservering ligt binnen een maand voor de aankomstdatum moet u bij ontvangst van de factuur 100% van het factuurbedrag alsmede de borgsom ineens voldoen.

Wij verzoeken u enkele dagen voor uw aankomst contact met ons op te nemen betreffende uw aankomsttijd, dit kan via mail of telefonisch.

Wij spreken dan met u een tijd en locatie af.

In onze appartementen zijn voldoende hand- en theedoeken aanwezig. Ook voor bedlinnen is gezorgd.

U kunt de auto parkeren in de straat waar uw appartement is gelegen. Er is altijd voldoende plek.

U kunt vanaf 13 uur in uw appartement en bij vertrek vragen wij u om het appartement uiterlijk om 10 uur te verlaten.

In onze appartementen zijn maximaal 4 personen toegestaan. Het is niet toegestaan om zelf bedden of luchtbedden mee te nemen.